ایلا “برخی از ثبات ها” را در عفونت ها مشاهده می کند ، گرچه موج سوم را رد نمی کند

[ad_1]




وزیر بهداشت سالوادور ایلا این سه شنبه اطمینان داد که وجود دارد “مقداری تثبیت” در عفونت ها در روزهای اخیر ویروس کرونا ، اما هشدار داد که موج سوم همه گیری در ژانویه را نمی توان رد کرد، بنابراین دوباره به “احتیاط” متوسل می شود.

ایلا در مصاحبه ای با گفت: زمان 1.

وزیر بهداشت توضیح داد که درجه مثبت بودن زیاد است ، اگرچه فرکانس انباشته شده برای 14 روز در هر 100000 نفر کاهش یافته است. با این حال وی بر این مسئله تأکید کرد شما باید “مراقب خود باشید” ، به خصوص در شب سال نو.

“این بدان معنا نیست که ما نمی توانیم پایان سال 2020 را جشن بگیریم ، که بسیار دشوار بود و ما سالی را شروع می کنیم که امیدواریم امید باشد ، اما به روشی متفاوت ، با احتیاط و حرکت و تا حد ممکن کوچک تر.” ، برای توصیه برگشتم.

توزیع واکسن ها

در پاسخ به سedال در مورد توزیع واکسن Pfizer و BioNTech ، که اولین محموله بزرگ با 350،000 دوز این سه شنبه ، یک روز دیرتر از برنامه اولیه ، وارد اسپانیا شد ، ایلا اطمینان داد که هیچ مشاور ، حتی مشاور جامعه در مادرید ، در جلسه شورای بین قلمرو از او شکایت نکرد از دوشنبه گذشته

وی همچنین ارزیابی کرد که جو این جلسات با مشاوران بهداشتی است “سازنده” ، با “مشارکت زیاد” و “بسیار روان”. برای ایلا ، شکایات روزهای اخیر “اظهارنظرهای سایر تشکل های سیاسی” بوده است ، اما وی اظهار نظر را رد کرد.

او هم چنین تکرار کرد توزیع با معیارهای “عدالت” و گزارش “جمعیت هدف” انجام می شود برای مرحله اول در هر قلمرو و یادآوری کرد که اسپانیا دو برابر واکسن مورد نیاز خریداری کرده است ، با آنچه در دسترس عموم مردم است.

ایلا تکرار کرد که با واکسن ها ، “ما شروع به دیدن نور در انتهای تونل می کنیم” ، اگرچه او اصرار دارد که تا زمان تکمیل آن ، یک روند طولانی و پیچیده خواهد بود. از این نظر ، او پیش بینی می کند که تابستان سال آینده ممکن است فضای بیشتری برای معاشرت نسبت به تابستان گذشته داشته باشد ، هرچند او انکار کرد که مانند قبل از همه گیری همه گیر خواهد بود.

عذرخواهی زندانیان از “بخوان”

از طرف دیگر ، هنگامی که در مورد انتخابات کاتالونیا و بخشش زندانیان پروسس س askedال شد ، ایلا گفت که درخواست عفو باید از روند انتخابات در کاتالونیا در 14 فوریه جدا شود ، در حالی که تکرار کرد که دولت برای پردازش آن ، حتی اگر او پیشرفت نکرده باشد

وزیر که در این واقعیت که پردازش اداری فرآیندها معقول است “تأکید کرد ، خواهیم دید ، تصمیمی را که به موقع می توان گرفت ، خواهیم دید” و به ما روشن می کند که چه مواردی مناسب و چه مناسب نیست. “

وی همچنین هشدار داد که “هیچ کس ، هیچ شهروندی نباید امتیاز و تعصب داشته باشد ، و نه افرادی که به دلیل حوادث اکتبر 2017 محکوم شده و در زندان به سر می برند.”

به گفته ایلا ، در کاتالونیا لازم است “زمان جدیدی” گشوده شود و “تغییر پویایی در سال های اخیر ، که نه برای کسی خوب بود و نه برای کسانی که قصد جدا شدن داشتند (…) ، زیرا این جامعه کاتالان را به فقیر کردن ما تقسیم کرده و به اعتبار کاتالونیا و اسپانیا کمکی نکرده است. “

همچنین ، دبیر سازمان PSC اصرار داشت که میکل ایستا کاندیدای سوسیالیست های کاتالان برای انتخابات بعدی است.

[ad_2]

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *