جو بایدن ، رئیس جمهور منتخب ایالات متحده ، دولت را به دونالد ترامپ ، رئیس جمهور مستعفی خود به انتصاب وی متهم کرد “موانع” فرایند انتقال قدرت. به ویژه ، بایدن از انتصابات خود در سمت های پنتاگون و دفتر مدیریت و بودجه شکایت کرد.
“بایدن: “بسیاری از آژانس هایی که برای امنیت ما حیاتی هستند ، خسارات زیادی دیده اند.”“
“در حال حاضر ، ما تمام اطلاعات لازم را از دولت خارج نمی كنیم زمینه های اصلی امنیت ملی “، دموکرات در یک سخنرانی از ویلمینگتون ، دلاور ، محل اقامت خود ، شکایت کرد. وی با بیان اینکه اقدامات آنها “غیرمسئولانه” است ، گفت: “بسیاری از آژانس هایی که برای امنیت ما حیاتی هستند ، خسارات زیادی دیده اند ، بسیاری از آنها بدون کارمند و روحیه هستند.
رئیس جمهور منتخب تأکید کرد که تیم وی باید تصویر کاملی از عملیات کشور را برای منصرف کردن دشمنان و مواضع قدرت آنها تشکیل دهد. علاوه بر این ، “ما به نمای کامل نیاز داریم برنامه بودجه وی هشدار داد: “در حال انجام در وزارت دفاع و سایر سازمان ها برای جلوگیری از اشكال سردرگمی یا تأخیر كه ممكن است مخالفان ما استفاده كنند.”
بیشتر آنها به روشی “مثال زدنی” همکاری کرده اند
کمتر از یک ماه پس از روی کار آمدن در 20 ژانویه ، بایدن با وجود این مشکلات این موضوع را تأیید کرد.، بیشتر ادارات دولتی همکاری “مثال زدنی” نشان داده اند با تیم انتقال خود و آمادگی نشان داده شده توسط کارکنان این موسسات در مواجهه با انتصابات سیاسی را ستود.
در 18 دسامبر ، کریس میلر سرپرست وزارت دفاع – که اخیراً توسط ترامپ منصوب شده است – اعلام کرد تعلیق جلسات با تیم بایدن تا بعد از اول ژانویه. حتی در آن زمان ، جامعه دموکرات ها این تصمیم را به عنوان بخشی از “مقاومت” برخی از بخش ها در برابر انتقال قدرت محکوم کردند.
و این همان رئیس جمهور خارج شده دونالد است ترامپ هنوز شکست خود را به بایدن نپذیرفته است انتخابات در 3 نوامبر ، و پس از انتخابات چند روز طول کشید تا چراغ سبز برای روند انتقال قدرت روشن شود.
اخراج و تغییرات در ماه های اخیر پس از انتخابات
علاوه بر این ، کاخ سفید در اوایل دسامبر برکنار شد نه عضو شورای تجارت دفاعی پنتاگون، از نظر مشاوره ، برای قرار دادن متحدان ترامپ در آن ، به گفته رسانه ها سیاستمدار. در تاریخ 9 نوامبر ، ترامپ وزیر دفاع مارک اسپر را که تابستان گذشته با اعزام نیرو برای سرکوب شورش مخالف بود ، اخراج کرد و جایگزین میلر شد.
پس از این تصمیم ، رهبری غیرنظامی پنتاگون استعفا داده است و کاخ سفید با استفاده از عزیمت وی سه تن از متحدان خود را در سمت های وزیر دفاع در امور سیاسی ، معاون وزیر دفاع در امور اطلاعات و امنیت و رئیس ستاد وزیر دفاع قرار داد.
رئیس پنتاگون موانع را انکار می کند
کریس میلر هرگونه مانعی بر سر رئیس جمهور منتخب را انکار کرد و به این اطمینان داد اطلاعاتی که تاکنون به اشتراک گذاشته شده فراتر از اطلاعات دولتهای قبلی است.
وی در بیانیه ای گفت: “وزارت دفاع 164 مصاحبه با بیش از 400 كارمند انجام داده ، بیش از 5000 صفحه اسناد را تحویل داده است ، بسیار بیشتر از آنچه در ابتدا تیم انتقال بایدن درخواست كرده است.”
میلر افزود: “تلاشهای وزارت دفاع بیش از تلاشهای دولتهای گذشته طی سه هفته است”. او گفت پنتاگون است آماده پاسخگویی به “هرگونه درخواست اطلاعات” که در “محدوده” شما هستند.
آخرین دیدگاهها