رئیس WHO از عدم دسترسی به داده های چین انتقاد کرد
[ad_1]
گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO) در مورد منشا Covid-19 ، منتشر شده در روز دوشنبه ، 29 مارس ، انتظار نمی رود هیچ گونه روشنگر منبع این بیماری همه گیر ، که حداقل 2.79 میلیون مرگ در سراسر جهان دارد ، باشد. در طی ارائه نتایج این مطالعه در روز سه شنبه ، مدیرکل WHO تدروس آدانوم گبرایسوس از عدم دسترسی به داده های خام مجاز توسط مقامات چینی انتقاد کرد.
وی تأکید کرد که کارشناسان بین المللی “آنها مشکلات خود را در دستیابی به داده های خام ابراز کرده بودند” در حالی که در چین بود – یک انتقاد عمومی نادر از اینکه پکن چگونه این تحقیق مشترک را انجام داده است. بسیاری از کارشناسان همچنین بر این باورند که کارشناسانی که به مدت چهار هفته از ووهان بازدید کردند ، آزادی کافی برای کار آزادانه را نداشتند. به طور خاص ، انتصاب ده متخصص در قلب مذاکرات فشرده بین پکن و WHO بود. چین موفق شده بود دانشمندان مورد نظر را انتخاب و فضای مانور آنها را محدود کند.
تحقیق در مورد فرضیه نشت آزمایشگاه درخواست می شود
“من امیدوارم که تحقیق جدید مشترک بر اساس به اشتراک گذاری گسترده تر و سریعتر داده ها باشد.”، مدیر کل WHO نتیجه گیری کرد. رئیس هیئت کارشناسان بین المللی ، پیتر بن امبارک ، می خواست این موضوع را در یک کنفرانس مطبوعاتی کوچک جلوه دهد و گفت که در چین ، مانند سایر نقاط ، برخی از داده ها به دلیل حفظ حریم خصوصی نمی توانند به اشتراک گذاشته شوند.
رئیس WHO همچنین خواستار تحقیق جدیدی شد که با متخصصان متخصص در مورد فرضیه نشت ویروس کرونا از آزمایشگاهی در چین انجام شد. با این حال ، این گزارش معتقد است که چنین نشتی وجود داشته است “بسیار بعید”. ولی “این نیاز به تحقیقات بیشتر دارد ، احتمالاً با مأموریت های جدید ، با کارشناسان متخصص که من آماده اعزام آنها هستم.”گفت تدروس به اذان جبرایز.
“این گزارش آغاز بسیار مهمی است ، اما حرف آخر نیست.”، در نهایت تأکید بر مدیرکل WHO ، زمینه را برای تحقیقات جدید هموار می کند. اتحادیه اروپا نیز به نوبه خود از الف “اولین قدم مفید” ولی “اگرچه از تأخیر شروع تحقیقات پشیمان است ، اما تأخیر در اعزام کارشناسان [en Chine] و دسترسی محدود به نمونه ها و داده ها “ قدمت از ابتدای همه گیری.
اما بیست و هفت اصرار دارند “لزوم ادامه تحقیقات برای بررسی منشا ویروس و راه انتقال آن به انسان”. “این هنوز هم نیاز دارد که شما به موقع به همه مکانهای مربوطه و تمام داده های موجود در مورد مردم ، حیوانات و محیط دسترسی داشته باشید.”، از جمله در “اولین موارد Covid-19 شناسایی شد”، ادامه هید.
به دنبال رویداد اروپا ، ایالات متحده و سیزده کشور نظرات خود را بیان کردند “نگرانی های مشترک مبنی بر اینکه بررسی کارشناسان بین المللی در مورد منشا ویروس SARS-CoV-2 به طور قابل توجهی به تأخیر افتاده است و دسترسی کامل به داده ها و نمونه های اصلی ندارد”، می گوید دولت ایالات متحده ، از جمله انگلیس ، اسرائیل ، کانادا ، ژاپن ، استرالیا ، دانمارک و نروژ.
[ad_2]
آخرین دیدگاهها