هفت کودک در تیراندازی در مدرسه در روسیه کشته شدند

[ad_1]




تیراندازی در یک موسسه در روسیه باعث شد حداقل هشت کشته ، از جمله هفت خردسال، و ده زخمی. این اتفاق افتاد در کازان، شهری در جنوب غربی کشور و پایتخت جمهوری تاتارستان، اکثریت مسلمانان.

کشته شدگان چهار پسر ، سه دختر و یک معلم هستند.

شخص مسئول 175. حمله به مدرسه کازان دانشجوی سابق است ایلناز گالیایف، 19 سال. گالیاف بدون مقاومت تسلیم شد و گفت “از همه متنفر است”.

سال گذشته ، گالیاف به دلیل عملکرد ضعیف اخراج شد. یک منبع از این م instسسه به خبرگزاری رسمی TASS گفت: “او یک دانش آموز آرام بود ، درگیری نداشت … او با همکلاسی ها و معلمان خود احترام می گذاشت.”






مأموران امنیتی در نزدیکی مدرسه 175 در کازان ، روسیه ، محل وقوع تیراندازی و کشته شدن حداقل 11 نفر. رسانه های اجتماعی ، مکس زارکی از طریق REUTERS

دانش آموزان از پنجره ها می دوند

در طول این رویداد وجود دارد 714 دانش آموز در مدرسه و حدود 70 کارمند، که 52 معلم است.

تصاویر ارسال شده در شبکه های اجتماعی نشان داده می شود دانش آموزان از مدرسه فرار می کنند ، برخی از پنجره های مدرسه چهار طبقه می پرند. بیشتر آنها به یک کودکستان نزدیک منتقل شدند.

وزارت کشور یک عملیات ضد تروریستی را در این منطقه آغاز کرده است.

رستم مینیانوف ، رئیس جمهور تاتارستان که یک روز عزاداری اعلام کرد ، گفت: “امروز یک فاجعه بزرگ برای جمهوری ما و کشور ما اتفاق افتاد.”

تیراندازی در مدارس در روسیه نادر است. در سال 2018 ، یک دانشجو قبل از خودکشی در کریمه 19 نفر را کشت. یک سال بعد ، یک دانش آموز دبیرستانی دیگر در منطقه آمور قبل از اقدام به خودکشی با شلیک گلوله به یک ساختمان آتش گشود و یک نفر را کشت و سه نفر را زخمی کرد

پوتین مقررات جدیدی را در مورد اسلحه گرم اعلام کرد

رئیس جمهور روسیه ، ولادیمیر پوتین، به خانواده های قربانیان تیراندازی تسلیت گفت و اعلام کرد قوانین مربوط به مجوزهای اسلحه گرم بررسی خواهد شد و نوع سلاحی که مردم می توانند بدست آورند.

به گفته دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین ، “این همان اتفاقی است که می افتد سلاح هایی که در برخی کشورها به عنوان سلاح های تهاجمی استفاده می شود ، بعضاً به عنوان سلاح شکاری ثبت می شوند “.

مقامات همچنین اثربخشی اقدامات امنیتی قبل از تیراندازی را تجزیه و تحلیل می کنند.

به گفته نایب رئیس کمیته امنیتی دومای روسیه یا اتاق نمایندگان الكساندر جینشتاین ، عامل کشتار کازان در 28 آوریل مجوز سلاح دریافت کرد، که به او اجازه داد یک تفنگ ترکی Hatsan ESCOTR PS تهیه کند ، که در روسیه حدود 400 یورو فروخته می شود.

جینشتاین افزود ، هیچ امنیتی در م instسسه وجود نداشت ، فقط یک دکمه هشدار بود.

[ad_2]

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *