چین تحریم های جدیدی را علیه شخصیت های آمریکایی و کانادایی اعمال می کند

[ad_1]

انتقام چین از کشورهای غربی همچنان ادامه دارد. روز شنبه ، 27 مارس ، چین تحریم ها علیه سه نفر و یک نفر از کانادا و ایالات متحده را اعلام کرد. گزارش ها از زمان تحریم های اعمال شده در اوایل هفته جاری توسط این کشورها علیه رفتار با اقلیت اویغور این کشور ، منتشر شده است.

ورود دو عضو کمیسیون آزادی مذهب بین المللی ایالات متحده ، گیل مانچین و تونی پرکینز ، همچنین مایکل چونگ ، نماینده کانادا و کمیته حقوق بشر پارلمان کانادا ، از ورود به سرزمین اصلی چین ، هنگ کنگ و ماکائو ، وزارت خارجه چین منع شده اند. گفت

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا این تحریم ها را محکوم کرد “بی اساس”، در یک بیانیه مطبوعاتی “تلاش های پکن برای ارعاب و سکوت کسانی که از حقوق بشر و آزادی های بنیادی دفاع می کنند ، فقط به توجه بین المللی فزاینده به نسل کشی و جنایات علیه بشریت در سین کیانگ کمک می کند.”، او اضافه کرد.

“تحریم های چین حمله به آزادی بیان ، شفافیت و دموکراسی است”، جاستین ترودو نخست وزیر کانادا در توییتی پاسخ داد. “کانادا در برابر این اقدامات غیرقابل قبول با پارلمان خود همبستگی دارد و به دفاع از حقوق بشر با شرکای بین المللی خود ادامه خواهد داد.”، او اضافه کرد.

“ما باید متحد شویم تا به کسانی که حقوق بشر و دموکراتیک را نقض می کنند یادآوری کنیم که جهان در حالت آماده باش است.”، از طرف خود رئیس دیپلماسی کانادا ، مارک گارنو ، که همچنین تحت محاکمه است ، اصرار ورزید “غیر قابل قبول” تحریم های چین.

مقاله برای مشترکین ما محفوظ است همچنین بخوانید خواستار تحریم در چین علیه مارک هایی است که از پنبه سین کیانگ مرتبط با کار اجباری اویغورها خودداری می کنند

نماینده مورد نظر کانادا ، مایکل چونگ ، محافظه کار ، در توییتر واکنش نشان داد و گفت که وی تحریم چینی ها را چنین می داند “تمایز افتخاری”. “ما وظیفه داریم چین را مسئول سرکوب خود در هنگ کنگ و نسل کشی علیه اویغورها بدانیم. ما که در دموکراسی ها ، تحت حاکمیت قانون آزادانه زندگی می کنیم ، باید صدای کسانی باشیم که یکی ندارند. “آقای چونگ را اضافه کنید.

“ما با کانادا ، انگلستان ، اتحادیه اروپا و دیگر شرکا و متحدان در سراسر جهان همبستگی داریم، آقای بلینکن همچنین گفت ، از جمهوری خلق چین خواست تا به نقض حقوق بشر و سو ab استفاده از اویغورهای عمدتاً مسلمان و اعضای دیگر اقلیت های قومی و مذهبی در سین کیانگ پایان دهد و بازداشت شدگان را به طور خودسرانه آزاد کند. “

طبق گفته چین “دستکاری سیاسی”

وزارت خارجه چین گفت ایالات متحده و کانادا در حال تحریم هستند “براساس شایعات و اطلاعات غلط”.

کارمندان تحریم شده ، که همچنین از تجارت با شهروندان و م institutionsسسات چینی منع شده اند ، “ما باید جلوی همه دستکاری های سیاسی در مورد مسائل سین ​​کیانگ را بگیریم ، به نوعی از مداخله در امور داخلی چین جلوگیری کنیم.”، وزارت پاسخ داد.

“در غیر این صورت آنها انگشتان خود را می سوزانند”، به بیانیه مطبوعاتی وزارت امور خارجه هشدار می دهد.

مقاله برای مشترکین ما محفوظ است همچنین بخوانید اویغورها: “تحریم های هدفمند” اتحادیه اروپا پاسخ چین را برانگیخت

اتحادیه اروپا ، انگلستان ، ایالات متحده و کانادا روز دوشنبه تحریم های هماهنگ علیه رهبران سابق یا فعلی در منطقه سین کیانگ را اعلام کردند ، جایی که پکن چندین سال است خواستار نظارت شدید پلیس است. چین بلافاصله با تحریم شخصیت های اروپایی و انگلیسی مقابله به مثل کرد.

بر اساس مطالعات منتشر شده توسط مutesسسات آمریكا و استرالیا كه توسط پكن رد شده ، حداقل یك میلیون اویغور در بستری بوده اند. “اردوگاه ها” در سین کیانگ ، شمال غربی چین و برخی از آنها “کار اجباری”مخصوصاً در مزارع پنبه. واشنگتن معتقد است که سرکوب علیه این اقلیت مسلمان است “قتل عام”.

مقاله برای مشترکین ما محفوظ است همچنین بخوانید اویغورس: اولین بار لوموند آن را نوشت

جهان با AFP



[ad_2]

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *